Sayglı'dan ANLAMLI DAVRANIŞ

Sayglı'dan ANLAMLI DAVRANIŞ

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'ya esnafın yanında olduğu için teşekkür ettiler.

A+ A-

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Koronavirüs salgını nedeniyle, son yayınlanan genelge ile iş yerleri tedbir amaçlı kapanan esnafa 1000 lira destek verme kararının almasıyla birlikte Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Köksal Tonga, Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Yurtalan Eroğlu ve Kırıkkale Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Adem Yurttan, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'ya esnafın yanında olduğu için teşekkür ettiler.

 TEŞEKKÜR EDERİZ
 Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, "Alış verişinizi küçük esnaftan yapın; bakkal, manav, kasaptan alın ihtiyaçlarınızı. Bu konuda herkesin esnafımıza destekçi olmalarını istiyorum. “Lütfen Küçük Esnafa Sahip Çıkın.” Kırıkkale Esnaf ve Sanatkârımızın bu sıkıntılı günlerinde bir nebze de olsun Esnaf ve Sanatkârımıza yapılan bin liralık yardımı için Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ ya teşekkürlerimizi sunuyoruz.''dedi.

 ANLAMLI DAVRANIŞ
 Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Köksal Tonga, "Uzun süredir esnafımız Pandemi nedeniyle zor günler geçiriyor. Bu davranış güzel ve anlamlı bir davranış olarak görüyorum. En azından esnafımız bu parayla bazı giderini karşılayabilir. Esnafın yaralarının belediye tarafından sarılması örnek alınacak bir uygulama bu birliktelik ile inşallah şehrimiz ve ülkemizin güzel günleri göreceğine inancım tamdır. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum."diye konuştu.
 KATKI SAĞLADI 
Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Yurtalan Eroğlu, "Belediye Bakanımla görüştüm. Kendilerine bu durumu izah etmiştim. Çok teşekkür ederiz. Esnafın çorbasına katkı sağladı. Esnaf biraz nefes alacak. Ramazan gününde ihtiyaçlarını karşılayacak esnaf. Böyle duyarlı davrandığı için. Esnafımız pandemi süresince çok büyük sıkıntılar ve yarlar aldı. Birçok iş yeri kapandı ve hala kapalı durumda. 14 aydır kepenk kaldırmayan esnafımız var. İnşallah bu virüsten kurtuluyoruz'' MUTLU ETTİ Pandemi dolayısıyla esnafın zor durumda olduğunu açıklayan Kırıkkale Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Adem Yurtdan, "Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı mağdur olan esnaflarımıza bin lira vereceği müjdesini verdi. Bakkallar olarak bizleri bu olay çok mutlu etti. Bu para esnaflarımızın bir ihtiyacını karşılayacak. Bu esnaflarımıza bir can suyu olacak bu durumdan dolayı kendilerine teşekkür ederim. Esnafın yanında olması bizleri son derece mutlu etti." dedi.


Bu haber toplam 951 defa okunmuştur